Zapri

ŠTEJE VSAKA PRIJAVLJENA AKCIJA!


V sklopu Evropskega tedna zmanjševanja odpadkov so vse organizacije in posamezniki vabljeni, da izvajajo aktivnosti za preprečevanje nastajanja odpadkov in svoje akcije do 10. novembra tudi prijavijo.  

Vse akcije širom Evrope se beležijo na krovnem portalu Evropskega tedna zmanjševanja odpadkov https://ewwr.eu/. Na ta način vas lahko poiščejo zainteresirani deležniki, prav tako pa lahko tudi sami raziskujete druge akcije in dobite navdih ali se povežete s sorodnimi organizacijami.

 

AKCIJO LAHKO PRIJAVITE NA 2 NAČINA:

  1. NAČIN: Prenesite si obrazec za prijavo (v slovenščini) in nam izpolnjenega pošljete na e-naslov etzo@gzs.si.  Izpolnjevanje obrazca vam bo vzelo približno 5-10 minut. Prijavo na portalu EWWR bomo v tem primeru v vašem imenu opravili mi.
  1. NAČIN: Svojo akcijo lahko prijavite in naknadno tudi urejate neposredno na krovni evropski spletni strani Evropskega tednazmanjševanja odpadkov (portal EWWR), pri čemer se morate na strani najprej registrirati. V  primeru, da ste se v preteklosti že prijavljali oziroma že imate ustvarjen profil, potem lahko za prijavo uporabite obstoječe podatke za vpis. Prijava poteka delno v angleščini. V kolikor imate težave s prijavo, si oglejte navodila za izpolnjevanje prijave.

NAGRADE EWWR

Ob izpolnjevanju obrazca pa vas spodbujamo, da se prijavite tudi v tekmovalni del in se s svojo akcijo potegujete za prestižno priznanje na področju zmanjševanja odpadkov.

V pomoč pri izpolnjevanju prijave vam je lahko primer dobro izpolnjenega obrazca. Vse vaše prijave bomo pregledali in vam posredovali dodatne napotke ali informacije za organizacijo akcije.

V Evropski teden zmanjševanja odpadkov bodo uvrščene samo tiste akcije, ki bodo potekale med 19. in 27. novembrom 2022 in ki bodo organizirane na omenjene teme.

S prijavo akcije se strinjate s Pogoji sodelovanja.